Nära nu!

Det har vi i och för sig sagt ett tag, men nu är den snart här. Skivan med bruksortsvisor!

Det mesta av låtmaterialet är färdigmixat och fotograferingen är gjord av min underbara vän Malin Fasth. Nu återstår mastering, layout och tryck, och sen är plattan klar. Ser så fram emot att få hålla den i min hand och känna att detta har jag och Claes producerat tillsammans. Kanske inte som att hålla ens nyfödda bebbe i famnen, men ändå en mäktig och härlig känsla! Återkommer om releasedatum, och eventuellt öppen releasespelning!

2 thoughts on “Nära nu!

  1. Så kul med ny skiva! Den måste vi inhandla. Malvina spelas fortfarande hos oss, framför allt vid bilresor. Vi har tänkt att försöka komma och lyssna på någon spelning,skall bara få tid till det i vårt härligt fullspäckade liv. Hade varit kul att ses!
    /Maria och Felicia 🙂

  2. Nej, men hej kära ni! Det tog en liten stund innan jag förstod vem som skrivit en hälsning. Men så glad jag blir att höra ifrån er. Hoppas ni mår fint på alla sätt och vis! Vad roligt att ni lyssnar på Malvina. Nya skivan kommer i september, skulle jag tro. Vill ni köpa ett ex är det bara att kontakta mig, antingen via bloggen eller telefon (0731-588054)! Bamsekram från Maria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *