Säg är det konstigt att man längtar bort nån gång?

En regnig februaridag som denna känns sommaren långt bort. Drömmer mig nu bort till ljuset, värmen och musiken. Är så glad att jag har tre “Musik i sommarkväll” inbokade: Först Askums kyrka den 3 juli, därefter Bjärke församling den 24 juli och sen men inte minst Jonsereds kyrka den 14 augusti. Och vid min sida har jag Per Johansson, denna gudabenådade och finurliga pianist som jag haft privilegiet att samarbeta med i 5 år.

Följande bild är tagen av min goda vän Malin Fasth i hennes prunkande sommarträdgård 2013.

2 thoughts on “Säg är det konstigt att man längtar bort nån gång?

  1. Åh, det var en varm och härlig sommardag!

  2. Hej Käre Jonseredsbor!

    Nu går vi vidare i livet och ser solen lysa över oss! vandra bland all världens naturprodukter och njuta av stundens hetta.

    Kram till dig!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *