Helgjutet i Gjuteriet!

Det var ingen stor skara människor som bänkat sig på Gjuteriet i Forsvik vid säsongspremiären i måndags kväll, men gensvaret var gott! Så även intresset för den kommande skivan. Senast jag var i Forsvik var 2010 med mitt Magnellprogram. Det här kändes dock mer klockrent. Jonsereds historia liknar ju många andra bruksorters.
Utöver jag, KG Malm och Per Johansson så fanns en 102-åring på scen, en ljuvlig liten gitarr från 1901 som jag fått låna av Lars Arvidsson som har egen gitarr- och basverkstad i Jonsered, GNU. Tack Lars för rekvisita med helt rätt stuk!
Roligt var också att vår visvän Lucas Stark satt i publiken. Dagen efter drog Lucas och KG iväg på en 3 veckor lång norrlandsturné. Jag och KG återförenas på Steninge Visfest sista helgen i juli.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.