Vismarinerad och visinspirerad!

Precis hemkommen efter Steninge Visfest på halländska kusten. Vilken underbar visfestival!
Fantastiska arrangörer, ljuvlig miljö, perfekt blandning artister och stor och lyssnande publik! Jag gjorde mitt framträdande (bestående av bruksortsvisor) klockan tolv natten mellan torsdag och fredag och möttes av fina applåder! Det kändes extra bra att ha Per Johansson och KG Malm vid min sida. Extranumret bestod av “Håll dig nykter” där jag fick skälla lite på publiken (!) och samtidigt få med dem i uppbygglig och moralisk allsång : )

Efter en mycket intensiv musikvecka väntar nu avkopplande semester med maken och de små. Ska bli skönt att bara vara ett tag …

Det är först 17 augusti jag uppträder igen, med Per Johansson, i Sunds kyrka kl. 18.00. Känn er varmt välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.